Welcome to my blog. Be nice here dera. Thank you. +Follow | Dashboard
Fake Smile




Freebies for Domo-KUN lovers ~
Tuesday, 19 July 2011 | 20:44 | 0 comments

hello Aku percaya ramai di kalangan korang nih memang obsessed gila dengan Domo-kun . Walaupon Domo-Kun ni mcm sengal² je bagi aku , tapi tak sangka , memang ramai fans dia love

Ok . Harini aku nak share dengan korang something yg cute . Bagi aku lah :8x2: Aku rasa memang ramai dah pon yang tahu benda ni , lgpon boleh cari sendiri di Facebook facebook Tapi tak apa , aku nak memudahkan kerja korang :6u2:

Korang boleh update status Facebook korang via Domo-Kun ! Aku rase benda ni mcm comel sgt sbb ada gambar Domo dekat status korang . Berminat :8b2: ok . korang boleh klick kat sini .




Older Post | Newer Post