Welcome to my blog. Be nice here dera. Thank you. +Follow | Dashboard
Fake Smile




Ketahui Jantina Lappy Koram ~
Wednesday, 20 July 2011 | 03:22 | 0 comments
السلام عليكم
Hari ni aku nak kongsi cara mcm mana nak kenal pasti jantina laptop korang :face28: Aku dah cuba dah . Jantina laptop aku jantan big grin hahaha . jom try :q:

1 Buka Notepad.
2Ctrl+C untuk copy ayat di bawah dan paste ke dalam notepad :
CreateObject("SAPI.SpVoice").Speak"I love YOU"
3 Tekan Save . Kemudian tukar Save As kepada All Files. Save As : love u.vbs

4Close Notepad bila sudah selesai save .Then double click file tadi love u.vbs dan akan dengar suara "i love u."

Dengar suara tu betul². garau² macam jantan atau ayu² macam betina . hahahaha.
Korang boleh tukar perkataan I LOVE YOU kepada perkataan lain . Nanti dia sebut jugak (:
siputsiput

Older Post | Newer Post